APEL IZ OPŠTINE MALO CRNIĆE: OSTANITE KOD KUĆE, BUDITE SOLIDARNI , POŠTUJTE SVE PROPISANE MERE

NA TERITORIJI OPŠTINE MALO CRNIĆE TRENUTNO NEMA REGISTROVANIH SLUČAJEVA COVID-19 A U SARADNJI SA DOMOM ZDRAVLJA I POLIJSKOM UPRAVOM VRŠI SE NADZOR LICA KOJA SU U PROPISANOJ IZOLACIJI A KOJA SU DOŠLA U SRBIJU IZ ZAPADNIH ZEMALJA

Komadant opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Malo Crniće i predsednik ove opštine, Mališa Antonijević je u današnjem telefonskom uključenju preneo građanima najvažnije informacije iz ove opštine.

Na teritoriji opštine Malo Crniće trenutno nema registrovanih slučajeva COVID-19 a u saradnji sa Domom zdravlja i policijskom upravom vrši se nadzor lica koja su u propisanoj izolaciji a koja su došla u Srbiju iz zapadnih zemalja.

KONTAKT TELEFON ZA OSOBE STARIJE OD 65 GODINA SA PODRUČJA OPŠTINE MALO CRNIĆE KOJIMA JE POTREBNA POMOĆ:
012/280-016

U svih 19 naselja opštine Malo Crniće svi građani kojima je potrebna bilo kakva informacija ili pomoć mogu da se obrate predsednicima ovih Mesnih zajednica i da ih oni dalje upute u neophodne informacije.

Na teritoriji Opštine Malo Crniće trenutno ima preko 90 volontera koji su na usluzi svim građanima kojima je potrebna pomoć u vidu kupovine lekova, namirnica ili neka slična usluga.
Svi stanovnici u ruralnim sredinama mogu nesmetano da obavljaju sve poljoprivredne radove a ako su im potrebne bilo kavke  informacije mogu se obratiti Opštinskoj Upravi putem telefona ili poštom.

Obavljanje poslova koji su se obavljali putem neposrednog kontakta nastavlja se putem pisane ili elektronke pošte ili telefonskim putem, na adresu Bajlonijeva br. 119, 12311 Malo Crniće, pisarnica@opstinamalocrnice.rs,
Broj telefona012/280-672 i 012/280-016.

Извор: Сат ТВ – Пожаревац; 26.03.2020.