У општини Мало Црниће, традиционално подељена седишта за новорођене бебе, по програму Савета безбедности општине Мало Црниће

Општина Мало Црниће и Савет за безбедност саобраћаја општине Мало Црниће, у великој мери воде бригу о најмлађима, нарочито о тек рођеним бебама. У свечаној сали Скупштине општине подељена су  ауто седишта, родитељима новорођеним бебама. Председник општине Мало Црниће је са својим сарадницима присуствовао овом догађају.  Обратио се присутнима, уз срдачан поздрав и честитке на повећању броја чланова породица.

„….Наш задатак као представника локалне самоуправе је да бринемо о свим грађанима на територији наше Општине, али приоритет имају најмлађи, деца, тек рођене бебе. Трудимо се да сваке године помогноме колико можемо, и ево данас по програму Савета за безбедност саобраћаја наше Општине, поделићемо седишта за децу, ради заштите и њихове сигурности у саобраћају. Нећемо штедети, када су деца у питању. Сада смо купили доста квалитетнија седишта…Искрено се надам да и желим да их у здрављу и радости користите, рекао је председник Општине Мало Црниће, Малиша Антонијевић.