Резултати конкурса за најлепшу фотографију на основу гласања корисника Библиотеке

 

Драги Пријатељи Библиотеке!
Ево резултата како сте ВИ гласали !!!
1. На првом месту, по броју ваших гласова, је фотографија која нам долази из места Макце(општина Велико Градиште) из објектива Александре Влајић. Александрине слике на овом конкурсу имају највише гласова(првопласирана 126 гласова), што значи да је ова вредна млада дама, осим талента за фотографију, показала и таленат за маркетинг.
2. Број ваших лајкова одлучио је да друго место припадне
Марини Ђорђевић из Књажевца која је уз своју фотографију написала и ко је на њој- Ева Вељковић(6 год.) и Уна Вељковић(10 год)- које симболично представљају оно што је највредније-љубав. Ова фотографија добила је 18 ваших гласова.
3. Треће место, овога пута, припада Дијани Станковић, из Ниша. Она, уз послату фотографију, каже:
,,У прилогу Вам шаљем фотографију најлепшег Нишког мурала, која се налази на зиду Уметничког факултета у Нишу.
Фотографија није настала наменски већ сасвим случајно, у једном јануарском дану, када су пахуље биле чиста чаролија .
У мору сивила, саобраћаја, загађеног ваздуха, невидљивог противника ( вируса)…ведре боје којима је осликан овај мурал, дочаравају јачину зелене боје, као једне од водећих у представљању нашу Планету Земљу.
Ова фотографија носи поруку, да ће у свему оно што следи, одлучивати Мајка природа.
И све што нам се дешава, само је резултат онога што свакодневно и непромишљено чинимо , њој нажао.
На фотографији се јасно види, да је зима још једном показала да је једно од најлепших годишњих доба, без обзира на тренутну ситуацију, из мог угла видим само њену магичну страну.
… нека су речи награђене ауторке и став Библиотеке о свету, животу и природи.
имамо и једну специјалну награду – ученик 12. год, из Мрчајеваца, направио је одличну фотографију и освојио је чак 45 ваших гласова и тиме ушао у победничку екипу. Ми га такође похваљујемо и шаљемо лајк и срце
Свим учесницима се захваљујемо, награђенима честитамо…. а ускоро ћете видети и фотографије за које су се организатори овог конкурса одлучили
1. место
2. место
3. место